Roadshow

Wij maken uw vervoer tussen afspraken en/of meetings graag zo efficiënt, aangenaam en comfortabel mogelijk. Het is toch fijn dat u goed voorbereid op uw volgende afspraak aankomt. Waarbij u achterin in een van onze wagens face to face met u collega kunt praten en u samen kunt voorbereiden op uw bespreking. Wij blijven ter plekke op u wachten bij uw afspraak en zijn klaar wanneer u naar uw volgende afspraak kunt vertrekken. Hiervoor hanteren wij vaste uurprijzen vanaf €70 per uur.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte als u uw gegevens invult op het contactformulier.

Tours

Wij leiden u graag langs de toeristische trekpleisters die onze mooie land te bieden heeft. Onze chauffeurs zijn ervaren en kunnen u deze mooiste plekken laten zien en wat over vertellen.

Wat dacht u van een mooie tocht door de bollenvelden van de Bollenstreek voordat u de Keukenhof-Lisse bezoek (April-Juni)? Of een bezoek aan de Zaanse Schans-Edam-Volendam of Delft en Rotterdam?

Geef uw interesse door en wij maken een passende tour voor u! Dit boekt u al bij ons vanaf €70 per uur.

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte als u uw gegevens invult op het contactformulier.

Taxi

Kortom, al uw vervoer kunnen en willen wij graag voor u tot in de puntjes verzorgen. Wij verwelkomen u graag bij aankomst op de luchthaven of de rit daarheen.

Gebruikt u onze contactknop om uw vragen, offerteaanvraag of reservering door te geven.