Business roadshow

Maak van uw meetings een comfortabele business roadshow met Accent Taxi Services. Heeft u de hele dag meetings en vergaderingen op verschillende locaties? Tussendoor amper tijd om u voor te bereiden op de volgende vergadering? Schakel dan Accent Taxi Services in. Wij vervoeren u de hele dag in onze luxe Mercedes V klasse. Uw chauffeur blijft de hele dag bij u in de buurt en tot uw beschikking voor uw business roadshow.

Vanuit het buitenland

Ook als u vanuit het buitenland naar Nederland komt en meetings op verschillende plekken heeft, kunt u ons inschakelen. Wij halen u op van de luchthaven en zorgen ervoor dat u op de juiste bestemming komt. Heeft u tijd over tussen verschillende meetings? Wij laten u graag iets van de omgeving zien. Onze chauffeurs kennen de mooiste plekjes en de leukste toeristische routes. Zo reist u niet alleen comfortabel en ontspannen, maar kunt ook iets van de omgeving zien. Wilt u nog iets met een collega bespreken? Stap dan samen in de auto en bespreek zo samen face to face de volgende meeting. Aan het einde van de dag brengen wij u naar uw hotel, luchthaven of welke locatie u maar wenst.

Vrijblijvende offerte

U kunt ons al in huren vanaf € 70,00 per uur. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte op te vragen. U kunt in het contactformulier uw wensen invullen. Wij zorgen dan voor een passende offerte.

Neem contact op