Luxe taxi

Wilt u 1 tot 8 personen in stijl vervoeren? Boek dan een luxe taxi bij Accent Taxi Services. Wij werken niet met kilometerprijzen maar met uurtarieven. U kunt ons voor een hele dag of een dagdeel inhuren of zelfs voor meerdere dagen. 

Vervoer tijdens uw business trip

Komt u vanuit het buitenland naar Nederland en wilt u geen auto huren? Boek dan een van onze luxe taxi’s en laat u tijdens uw verblijf door ons vervoeren. U heeft uw hele verblijf een auto met chauffeur tot uw beschikking die u daar brengt waar u maar wenst. Heeft u tijdens uw business trip vrije tijd en wilt u graag iets van de omgeving zien? Wij zorgen voor een tour die in uw programma past. Een mooie route door de omgeving of een bezoek aan een toeristische trekpleister of stad. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Heeft u interesse in een toeristische tour? Geef dan bij uw boeking uw wensen door en wij stellen een mooie route voor u op.

Andere vervoersproblemen

Wilt u meer dan 8 personen vervoeren in een luxe taxi? Bijvoorbeeld voor een feest of vergadering? Neem dan contact met ons op. Met onze contacten in de vervoersbranche kunnen we vrijwel elk vervoersprobleem voor u oplossen. Vraag ons gerust om advies.

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar en via e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen. Wanneer u hier duidelijk uw wensen omschrijft, kunnen wij een passende offerte voor u maken.

Neem contact op