VIP transport

Bij Accent Taxi Services kunt u terecht voor VIP transport. In onze luxe Mercedes Vans kunnen wij tot 8 personen luxe en veilig vervoeren.

Voor alle vervoerwensen

Komt u met een delegatie naar Nederland en wilt u vervoer van en naar de luchthaven? Of heeft u meetings op verschillende plaatsen? Wij staan de hele dag tot uw beschikking. Is het tijd om weer te vertrekken naar de volgende locatie? Wij staan direct voor u klaar. Wat uw vervoerwens ook is, wij zorgen dat we op de afgesproken plaats en tijd aanwezig zijn. Bij Accent Taxi Service is afspraak = afspraak. U kunt van ons op aan. En omdat wij vooraf altijd een offerte voor u opstellen, weet u ook waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

Toeristische tours

Heeft u tijd over en wilt u graag iets van de omgeving zien? Boek dan een tour. Bijvoorbeeld langs de bollenvelden en bezoek de Keukenhof in Lisse of breng een bezoek aan de Zaanse Schans, Edam en Volendam. Onze chauffeurs kennen de mooiste plekjes en routes en zullen u met veel plezier alles hierover vertellen. Met ons VIP transport laten we u en uw gasten al het moois zien dat de regio te bieden heeft.

Heeft u interesse in een toeristische tour? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij stellen graag een passende tour voor u samen. Ook voor alle andere vormen van VIP transport kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op