Prive chauffeur

Een privé chauffeur om u naar uw afspraken te brengen? Dat klinkt heel luxe en kostbaar. Toch is het een hele efficiënte manier van reizen. Doordat u niet zelf hoeft te rijden, kunt u uw tijd besteden om u voor te bereiden op uw afspraken en nog even wat te werken. U komt uitgerust en ontspannen aan op uw afspraak, waar u direct voorbereid en scherp van start kunt gaan. De reistijd tussen twee meetings kunt u gebruiken om nog wat telefoontjes te plegen, de vorige vergadering te verwerken en u voorbereiden op de volgende. En heeft u een borrel aansluitend? Dan kunt u ook een glaasje alcohol nuttigen, want u hoeft niet meer te rijden.

Uw auto met chauffeur staat de hele dag voor u klaar

Uw privé chauffeur staat de hele dag tot uw beschikking. Loopt uw vergadering wat uit of bent u juist eerder klaar dan verwacht? Dan staat uw chauffeur ook voor u klaar. U hoeft niet tussendoor te wachten, uw auto met chauffeur is voorbereid om u meteen naar uw volgende afspraak te brengen. Komt u vanuit het buitenland? Wij halen u bij de luchthaven op en staan de hele dag tot uw beschikking. ‘s Avonds brengen we u naar uw hotel of terug naar het vliegveld. Wat u maar wenst.

Vrijblijvende offerte

Wij hanteren een uurtarief vanaf € 70,00 per uur. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op